Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

WEB https://atkmehmetakifersoy.meb.k12.tr
Adres : YENİMAHALLE MAH. 3186 SK. NO 5 ATAKUM / SAMSUN
VİZYON : Vizyonumuz, öğrencilerimizi, evrensel değerleri benimsemiş, özgür, sorumluluk sahibi, açık fikirli, duyarlı, yaratıcı, sorgulayan ve özyönetim becerilerine sahip bireyler olarak yaşama hazırlamaktır. Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, bireyler yetiştirerek, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
MİSYON : Okul kültürümüz ve yetkin kadromuzla öğrencilerimize evrensel değerler kazandırırız. Bütünsel eğitim yaklaşımıyla öğrencilerimizi, öğrenmeyi bir yaşam becerisi olarak kullanan bağımsız bireyler olmaları için destekleriz. Öğrencilerimizi, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda destekleyerek yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarını sağlarız. Rehberlik ve ölçme-değerlendirme hizmetlerimizle, öğrencilerimizin sorumluluklarını yerine getirebilen öz disipline sahip bireyler olmalarını destekleriz. Sosyal etkinliklerimiz ve öğrenme ortamlarımızla öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlarız. Öğrencilerimizin etkinliklerde aldıkları sorumluluklarla daha iyi bir dünyaya katkı sağlarız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM